Menu Sluiten

Privacyverklaring

Persoonsgegevens die worden verwerkt

annaraymann.nl kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan annaraymann.nl verstrekt.
annaraymann.nl kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
– Uw voor- en achternaam
– Uw adresgegevens
– Uw telefoonnummer
– Uw e-mailadres
– Uw IP-adres

Waarom annaraymann.nl gegevens nodig heeft

annaraymann.nl verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan annaraymann.nl uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans een aankoop van een boek/boeken of kaart(en) in onze webshop.

Hoe lang annaraymann.nl gegevens bewaart

annaraymann.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens, verstrekt bij aankoop van een artikel, worden niet langer dan een jaar bewaard.
De gegevens die u annaraymann.nl heeft verstrekt ten einde eens per kwartaal de nieuwsbrief van annaraymann.nl te ontvangen, te weten:
-Uw naam
-Uw e-mailadres
worden bewaard totdat u zich uitschrijft voor de nieuwsbrief.

Delen met anderen verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek

Op de website van annaraymann.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. annaraymann.nl gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. De gegevens zijn wel in te zien door onze hostingpartij.

Google analytics

annaraymann.nl maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. Dit gebeurt anoniem, op uw IP-adres na. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Boek-en-steun website aan te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. annaraymann.nl heeft hier geen invloed op. Boek-en-steun heeft Google geen toestemming gegeven om via verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen per e-mail. annaraymann.nl zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren. U heeft recht om een klacht in te dienen via Autoriteit Persoonsgegevens

Beveiligen

annaraymann.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op:

Postadres: Oostenburgervoorstraat 11D, 1018 MN Amsterdam
Telefoon: 06-27 333 888
E-mail