Menu Sluiten

Over Limiet gehaald

 

LIMIET GEHAALD Een bijzonder jaar uit het leven van een chronisch pijnpatiënt

is mijn autobiografische boek dat februari 2013 is verschenen.

Dit is het verhaal van Anna, een vrouw die al tientallen jaren met ernstige rugpijn kampt en ondertussen tot de categorie ‘chronische pijnpatiënten’ wordt gerekend, maar die zich hierdoor niet laat weerhouden om haar droom na te jagen. Een Olympische droom. Op het moment dat het waarmaken van deze droom binnen haar bereik lijkt te komen slaat het noodlot toe in de vorm van dusdanig hevige pijnen dat zij niet eens meer kan zitten. De eenvoudigste handelingen kosten haar al ontzettend veel moeite. Bovendien ervaart ze dat er in deze snelle en individualistische maatschappij weinig tijd en aandacht is voor iemand met een onzichtbare handicap. Ze probeert de strijd met humor aan te gaan maar kan niet voorkomen dat haar geestestoestand op een dieptepunt belandt.

Na acht maanden waarin de pijn onveranderlijk aanwezig blijft, schijnt er echter een lichtje aan het eind van de tunnel. Nieuwe medicatie, een wonderlijk apparaatje en een cursus voor chronische pijnpatiënten lijken wat verbetering te kunnen gaan brengen. Zou ze dan toch haar wens om als vrijwilliger te werken in het Olympische Dorp in Londen kunnen gaan realiseren? Zal zij net als de geblesseerde topsporter op tijd fit genoeg zijn? Deze kans om een oude droom in vervulling te laten gaan, geeft Anna kracht om tegen haar pijn te vechten en nog maar eens te bewijzen dat als je iets graag genoeg wilt, je bergen kunt verzetten.

Dit met humor geschreven boek geeft niet alleen een blik in het leven van een chronische pijnpatiënt, maar tevens een boeiende inkijk in het ‘heilige der heilige’ van de Olympische Spelen: het Olympische Dorp.


Het gedrukte boek is helaas helemaal uitverkocht, sorry!.
Het E-book kost € 3,95
(Let op: PDF-versie, dus alleen voor lezen op laptop, tablet en Iphone, maar niet op e-reader!)

BESTELLEN:
Stuur een What’s app bericht naar 06-27 333 888 met daarin je keuze (‘Limiet gehaald’) én je e-mailadres. Ik stuur je dan een tikkie voor het verschuldigde bedrag en verzend de pdf na betaling naar je e-mailadres.