Menu Sluiten

Bestellen

LIEVE HELP!  Steunen en gesteund worden bij chronische pijn en ander onzichtbaar leed

Het boek dat je sociale leven -met pijn- voorgoed gaat veranderen!

Sorry! Helaas is ook de vierde druk alweer uitverkocht en er komt bijna zeker geen vijfde (tenzij we opnieuw een sponsor vinden).
Je kunt het boek gelukkig wel bestellen in de e-book uitgave.

Nu ook ook per deel verkrijgbaar als e-boek!
A: deel 1: voor jou en je partner                            bestel je voor € 3,95
B: deel 2: voor jou en je kinderen                         bestel je voor € 1,95
C: deel 3: voor jou, en je familie en vrienden      bestel je voor € 2,95 
D: het complete boek (deel 1,2 en 3 ineen) bestel je voor € 7,95

BESTELLEN:
Stuur een What’s app bericht met daarin je keuze (A, B, C, of D) én je e-mailadres. Ik stuur je dan een tikkie voor het verschuldigde bedrag en verzend de pdf na betaling naar je e-mailadres.

 • Kamp jij met onzichtbare pijn, en kost het je daardoor moeite om de relatie met de mensenLieve Help! om je heen goed te houden? Snapt ‘de ander’ niet goed wat jij doormaakt en waar jij behoefte aan hebt?  Wil jij sterk zijn en niet zeuren of klagen, maar heeft dit soms een averechts effect? Lees en leer hoe je eenvoudig meer Lieve Helpers in je sociale netwerk krijgt.
 • Ben jij partner, kind, familielid, vriend(in), buur of collega van iemand met onzichtbare pijn, hartzeer of zielenleed? Vind je het moeilijk om de juiste aandacht en steun, of adequate hulp te geven? Wil je weten waarom ‘bel me als je hulp nodig hebt, -hoe goedbedoeld dan ook, in de praktijk niet werkt?  Lees, en vind uit
  hoe jij een Lieve Helper kunt worden.
 • Honderden tips, eyeopeners, valkuilen, handvatten.

10 overtuigende redenen waarom dit boek uniek is en jij het graag zou willen hebben:

 1. Sociaal netwerk Omdat dit het eerste boek is (van alle 350 Nederlandstalige boeken over pijn), dat volledig gaat over de relaties tussen jou, en je familie en vrienden
 2. Van de echte specialisten Omdat dit het eerste boek is, dat nu eens niet is geschreven door medisch specialisten of psychologen, maar door ervaringsdeskundigen. Het is namelijk samengesteld met behulp van ruim 70 chronisch pijnpatiënten!
 3. Gemakkelijk leesbaar Omdat het boek gemakkelijk leesbaar is. Naast vele ervaringsverhalen, waar je wat van kunt leren, staat het vol met handvatten, valkuilen en tips, voor zowel de persoon met pijn, als voor de mensen om hem of haar heen.
 4. Eyeopeners Omdat het boek geen langdradige theorieën bevat, maar dat je daarentegen vele eyeopeners zult aantreffen. De tips worden kort en duidelijk toegelicht en alle adviezen zijn onmiddellijk toe te passen.
 5. Niet moeilijk Omdat een betere communicatie tussen degene met pijn, en zijn of haar omgeving, namelijk helemaal niet zo moeilijk is. Je moet het alleen een keer lezen, snappen en toepassen!
 6. Het juiste moment Omdat dit het boek is, dat je eigenlijk al jaren geleden had willen hebben, maar omdat het nooit te laat is om de band met je partner en kinderen te verbeteren, of om de sociale contacten met je vrienden te versterken. Je kunt ermee beginnen op het moment dat je het boek in huis hebt.
 7. Minder pijn ervaren Doordat dit boek je gaat helpen met het verbeteren van je sociale netwerk, zul je je beter zult gaan voelen en minder pijn ervaren.
 8. Minder medicijnen nodig Omdat er bewezen is dat chronisch pijnpatiënten met een goed sociaal netwerk zelfs minder medicijnen en therapie nodig hebben.
 9. Naslagwerk Omdat de meeste hoofdstukken aan het eind nog eens samengevat zijn in do’s en don’ts. Dus ook ideaal om na het lezen nog vele malen opnieuw te raadplegen
 10. Familie en vrienden Omdat dit boek ook een uitkomst is voor de mensen om de persoon met pijn heen. Niet alleen voor de mantelzorgers, maar ook voor kinderen, ouders, familieleden, vrienden, buren en collega’s van de persoon met pijn.​

Reacties:  Lees alle reacties van bekende en onbekende lezers van het boek hier:

Nu ook ook per deel verkrijgbaar als e-boek!
A: deel 1: voor jou en je partner                            bestel je voor € 3,95
B: deel 2: voor jou en je kinderen                         bestel je voor € 1,95
C: deel 3: voor jou, en je familie en vrienden      bestel je voor € 2,95 
D: het complete boek (deel 1,2 en 3 ineen) bestel je voor € 7,95

BESTELLEN:
Stuur een What’s app bericht met daarin je keuze (Lieve Help! A, B, C, of D) én je e-mailadres. Ik stuur je dan een tikkie voor het verschuldigde bedrag en verzend de pdf na betaling naar je e-mailadres.